Menu

Bli med på nyhetsbrevet

Bli den første som får de siste nyhetene og den beste reiseinspirasjonen. Kanskje finner du din drømmedestinasjon!

Paulinesreiser i Lofoten

Hei, jeg er Pauline Solheim

Jeg startet en reiseblogg i 2015, som heter Paulinetravels.com og den er på engelsk. I 2019 ble det 5. plass som Norges beste reiseblogger. Etter nærmere fem år, er det på tid å returnere til morsmålet og fortsette å dele reisegleden på norsk.

Her på Paulinesreiser.no, vil jeg dele reisetips, reiseinspirasjon. Samt hvordan ta samfunnsansvar når man reiser i form av å ta bærekraftig og miljøvennlig valg på turen.

Kort om meg, jeg er født og oppvokst på vakre Vestlandet. Nærmer sagt en plass som heter Åheim, som er plassert rett innenfor det børømte uttryket «storm på Stad», som du ofte hører på værmeldingene. Jeg flyttet til Ålesund som 15 åring for å gå på vidergåeande. Og der kom mye av min selvstendighet for det å reise alene og klare seg på egne ben, sammen med en Vestlandsk oppdragelse.

Jeg har studert en Bachelor i entreprenørskap og økonomi på Haldeshøyskolen BI i Oslo. Et semester med bedriftens samfunnsansvar i Buenos Aires. Og en Master i prosjektledelse i Madrid på EAE Business School. Jeg snakker norsk, engelsk og spansk.

Samarbeid med Paulinesreiser.no

Pauline Solheim i Sicilia
Pauline Solheim i Sicilia

Reisestil

Jeg elsker å reise på små og store turer, og jeg tar gjerne en helg på fjellet som i en storby. Min største utfordring er å få nok opplevelser i varierte former, da jeg elsker litt av alt. Jeg går gjerne på fjellet i fem timer, men jeg kan også ligge like lenge på stranden. De som kjenner meg kaller meg en livsnyter, jeg vil gjerne tro at jeg har funnet balansen mellom å leve og jobbe.

Latin Amerika

I 2015 oppdaget jeg Latin-Amerika for fullt med et semester i Buenos Aires. Og med det ble det en lang reise i Sør-Amerika, fra Argentina, Uruguay, Brasil, Chile, Peru, Ecuador og avsluttet turen i Belize og US. Den latinske kulturen ligger meg nært og med det har jeg lært spansk i Colombia. Og med det ser jeg en helt annen side av Latin Amerika som jeg ikke ville vært for uten. Derfor vil du finne mye reiseinpirasjon fra Latin Amerika på bloggen.

Livet er for kort til å ikke nytest!

pauline Solheim