Menu
Oslo / Spisesteder

4 SPISESTEDER I BJØRVIKA

TALORMADE BJØRVIKA OLSO

Bjørvika er ikke lenger en plass for container og en mellomstasjon for transport av varer ut i den store verden. Bjørvika har virkelig blitt et lite eldorado av både matopplevelser så vel som kunstopplevelser og ikke minst kulturopplevelser. I Bjørvika finner du både Operaen, Deichman biblotektet samt det nye Munchmuseet og en rekke spisesteder. Og med det presenteres The Vandelay, TALORMADE, Koie Ramen Munch og KUMI i Bjørvika. Fire spisesteder hvor man kan enkelt bruke både tid og penger på å meske seg med deilig mat og hyggelig atmosfære.

1. The Vandelay BJØRVIKA

The Vandelay er da den folkelig versjonen av Maemo, det er samme eiere. Og de stiller med nydelig god mat, men som er allment kjent for folket. Eggerøre når nye høyder og avokadotoasten er heller ikke til å forakte. Når sant skal sies, så må man book bord en uke eller tre frem i tid. Her får du kanskje Oslo’s beste frokost?

Servien er tilstede, servitørene ser deg og gjør jobben sin akkurat som det skal være. Pluss for at frokost servering starter 07:30 på hverdager.

2. TALORMADE BJØRVIKA

Hvem liker vel ikke en sukkerbombe av en donuts og ypperst kvalitet fersk kvernet kaffe? Det er TALORMADE, kreative og smaksrike donuts som får deg til å tenke at Norge er ikke så verst, her får man alle smaker fra hele verden i donuts. Du trudde kanskje donutsen var fra USA? Gründeren er Talor Browne og hun er fra Australia, så det er enda kulere. Hvorfor ikke utfordre skjebnen når man kan? Det gjorde TALORMADE og har med det skapte donuts suksess rundt om i Oslo med flere filialer. Nydelig kaffe!

Favoritt: Donuts med Soft-is

Favoritt hos TALORMADE i Bjørvika blir nok soft-is donuts, den får du kanskje tak i hver tredje gang du besøker dem, da de ofte har problemer med maskinen eller donutesen er enda ikke levert. Så det er en kamp og overraskelse hver gang man får tak i soft-isen.

3. Koie Ramen Munch

Ramen er den nye greia i hovedstaden, og for de som ikke vet hva det er, så det en deilig kjøtt kraft med nudler og annet tilfeldig man kan ha i bollen for å skape den perfekt UMAMI balansen. Koie Ramen Munch skal vist ha byens best. Det er et forholdsvis nytt konsept i Oslo, men som har eksistert alle år i Japan.

Øvelse gjør mester

Og personlig så er Ramen nok en trend jeg må øve meg på, da dette smaker veldig balansert. Det er helt perfekt på en kald november dag! Jeg gir ikke opp, kanskje en dag blir jeg Ramen frelst? Jeg har bare kanskje ikke funnet min favoritt ramen enda. Koie Ramen i Bjørvika skal vist nok være veldig god fordi som er trent i Ramen gamet. Og sant skal sies nudlene var helt nydelig! Veldig hyggelig servitører og lokalet har behagelig stemning. Koie Ramen Munch kan man enkelt gå alene eller med venner, uansett føler man seg velkommen.

4. KUMI Oslo er i Bjørvika og tilbyr vegetarisk

Det er så vakkert når noen vil lage vegansk og økologisk mat. KUMI Oslo er faktisk den perfekt plassen å spise for å holde samvittigheten, magen og helsen ren. Det finnes ikke noe mer deilig enn å spise et velbalansert måltid som har tatt våre på næringsstoffene og beholder de gode økologiske råvarene. Og det beste av alt pannekakene kommer med vegansk krem. Så her er det bare å nyte selv om du har laktose allergi. Og enda bedre de fjerner nøttene om du har nøtteallergi. Her føler man seg ivaretatt og nesten litt bedre i kroppen selv om man er stappmett når man går ut døren. Anbefaler på det høyeste avokado toast med posjert egg og pannekaker til dessert. Perfekt for søndagsbrunch! Bestill bord om dere er fire eller flere :).

About Author

Pauline elsker det å få oppleve nye plasser, ny kulturer og flere språk. Hun er også svak for varmt klima, hvite strender, palmer, havet og Latin Amerika. Hun ønsker å vise andre kvinner hvordan man kan reise alene på kontinentet å få store reiseopplevelser.

No Comments

    Leave a Reply