Menu
Norge / Oslo / Spisesteder

5 frokoststeder i Oslo

Frokoststeder i Oslo, er ikke en mangelvare, men heller et spørsmål om kvalitet og ønsker. Det finnes mange frokoststeder som kan komme med både boller og brus til frokost.Det finnes også noen skatter i Oslo, om du vil ha deg en god frokost. Jeg velger å dele 5 frokoststeder i Oslo som gir god følelsen, og det vil si deilig kaffe, perfekte egg og noe søt. Flere av dem tilbyr organisk råvarer med fokus på lokal mat – kvalitetsmåltid.

5 Frokostfavoritter & frokoststeder i Oslo

Kumi, Bjørvika

Frokoststeder i Oslo, som er vegetarisk og organisk er en deilig fordel når man skal ut å spise med venner som har utfordringer med å spise frokost restaurant, her er det nemlig kjempe flink til å tilpasse seg etter hva kunden har fra utfordringer, men best av alt er at det er organisk mat. Så maten er ren, næringsstoffene er god og smaken er nydelig. Og det har en rekke deilig juicer og ikke minst en fantastisk kaffe som skal nytes med venner over en god prat.

Hjemmeside: Kumi Oslobukta – Google Map.

The Vandelay, Bjørvika

Ønsker du å være mer sofistikert og mindre hipp? Så kan du alltids spise på the Vandelay. Her har de deilig eggerøre som er helt perfekt tilberedt og smelter bokstavelig talt bort på tungen, anbefaler med ekstra ost. Om ikke det frister så har de også noen magisk pannekaker som du bør prøve om du ønsker noe søtt til kaffen. Eller kanskje ja, takk begge deler.

Hjemmeside: The Vandelay – Google Map.

Frokoststeder i Oslo, er ikke en mangelvare, men hellet et spørsmål om kvalitet og ønsker. Håndverksbakeri, økologisk råverer og lokal mat.

Håndbakt, Tøyen med grensen til Kampen

Når man ønsker å gå inn i det urbane bymiljøet å oppdage Tøyen med botanisk hage og spennende veggmalerier rundt om i gaten, ja da kan man ha frokost eller brunch på Håndbakt. Det ligger bak i gaten, og inn i de gamle fabrikk bygget – der finner du det neste generasjons håndverksbakeri i Oslo med fokus på økologiske rå varer. Her er det bare å fråtse i deilige bakverk samt en deilig Croque Oslo, med grillet surdeigsbrød med norsk gouda, cheddar, dijon og bechamel, alt du ønsker deg på en litt sliten søndag.

Hjemmeside: Håndbakt Oslo – Google Map

Farine, Kampen

Har du lyst til å gå på utforskelsesferd i Oslo? da bør du ta gåturen til sjarmerende kampen med sine små søte hus og kanskje er du heldig å finner Olsenbanden sitt hus på veien. Uansett når du ser det gule huset med kø, da har nok kommet til Farina. Her finner du nydelig bakst, ofte en rett med egg og blant annet dagens suppe. Perfekt søndagstur! Og de har noen helt magisk kardemomme boller, som slår veldig mange andre kjedelig kanelboller i Norge.

Hjemmeside: Farine – Google Map

Åpent Bakeri, Tranen eller Inkognito Gate

Om du bare har lyst å ta en Fransk frokost, fruktig kaffe og en croissant foran peisen i Inkognito gate så stemmer jeg for det! Og i mai så kan du se en helt magisk kirsebærtræ blomstring som er aldeles rosa og nydelig Ønsker du heller å spise egg og pannekaker da må du ta turen til Tranen og spise i det ærverdig bygget som har beholdt sin sjarm i Oslos gater.

Hjemmside: Åpent Bakeri Frogner – Google Map.

About Author

Pauline elsker det å få oppleve nye plasser, ny kulturer og flere språk. Hun er også svak for varmt klima, hvite strender, palmer, havet og Latin Amerika. Hun ønsker å vise andre kvinner hvordan man kan reise alene på kontinentet å få store reiseopplevelser.

No Comments

    Leave a Reply